Des d’avui obro aquesta petita finestra. Entre les diferents tasques del dia a dia com a professora de Dret administratiu la que més m’agrada és de la llegir sentències. Observar quina és la posició dels tribunals de justícia, en el meu cas concret, la jurisdicció contenciosa administrativa, em resulta interessant i em permet una formació continuada amb l’anàlisi dels fonaments jurídics corresponents.

Per altra banda, també serà un instruments pels alumnes de fer un seguiment del comentari de les sentències que, en moltes ocasions, també són objecte d’estudi a la classe.

Sense cap més altra pretensió que escriure unes anotacions personals sobre la lectura de la jurisprudència, inicio aquest bloc i invito a qui ho cregui a obrir diàleg.

Gemma Geis

Gemma Geis i Carreras és doctora en Dret, menció europea, per la Universitat de Girona. És llicenciada en Dret per la Universitat de Girona (1998/2002) i va cursar el Màster de Pràctica Jurídica en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Les seves investigacions s’han centrat en l’àmbit de l’Execució de sentències en matèria urbanística, objecte de la seva tesi doctoral. Ha publicat en les revistes Revista Española de Derecho Urbanístico y Medio Ambiente i Urbanismo y Edificación Aranzadi. Actualment, és professora lectora de Dret Administratiu de la Universitat de Girona.

Otros artículos de Gemma Geis - Web

Sigueme:
TwitterLinkedIn